• За нас
 • Предприемачи
 • Промяната 2023
 •  
  None

  През 2023 година Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България ще отбележат юбилейното десето издание на ПРОМЯНАТА, като се обърнат към общността на инициативата и отпразнуват успехите й.

  Целта на тазгодишното издание е да подчертае значението на социалното предприемачество за разрешаването на належащи социални въпроси, свързани с по-добрия живот на децата и младежите в България, предлагайки задълбочена и интензивна подкрепа на социални предприемачи за увеличаване на социалния ефект от дейността им.

  Тази година в конкурса могат да кандидатстват социални предприемачи, които са били селектирани в Акселератора и/или в Инкубатора в предишните издания на ПРОМЯНАТА. Разберете повече за възможността за кандидатстване в “Общите условия” на ПРОМЯНАТА 2023.

  Големият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 50 000 лв., а другите двама финалисти ще получат рекламен пакет на стойност 30 000 лв. в каналите на Нова Броудкастинг Груп и подкрепа в изготвянето на концепция на рекламните форми. Шест организации ще получат място в “Програма за растеж” на ПРОМЯНАТА 2023. Тя включва консултации и обучения, необходими за осъществяването на дейността им.

  Общи условия

  Образец на форма

  Критерии за подбор

  Награден фонд

  Въпроси и отговори

  Нова Броудкастинг Груп с помощта на Фондация Reach for Change България избира да инвестира в социалното предприемачество, защото това е един от най-ефективните и устойчиви инструменти за справяне със социалните проблеми и предизвикателства на обществото ни.

  Адресирането на социални проблеми с предприемачески подход съчетава прагматизма на бизнеса с ангажираността на социалната работа, за да се постигне устойчива дългосрочна промяна в обществото.

  Ако искате да научите повече за промяната, може да посетите страницата за конкурса или нашата Facebook страница.