• За нас
 • Предприемачи
 • Промяната 2023
 • Кои сме ние

  Мисията на Фондация Reach for Change е да отключва силата на иновациите и предприемачеството, за да създаде по-добър свят за децата. Откриваме и развиваме социални предприемачи в ранен етап на развитие, които решават наболели проблеми на децата. Подкрепяме ги да разрастнат своето иновативно решение като изграждаме техния организационен капацитет, даваме им стартов капитал, както и достъп до общност от партньори и други селектирани социални предприемачи - всичко това благодарение на мултисекторни партньорства. Основани в Швеция през 2010 г., днес имаме офиси в 16 държави на три континента, като до този момент сме подкрепили 1000 социални предприемачи. Ключово за нашите програми е, че във всяка държава използваме местна експертиза и опит - чрез силен местен екип и парнтньори, които познават проблемите на децата и младежите. В България Reach for Change оперира от 2014 година.  

  Нашия екип

  Варна

  Стояна Стоева

  Програмен мениджър

  София

  Виктория Миндова

  Координатор комуникации

  София

  Живка Недялкова

  Мениджър финанси и счетоводство

  Партньори в България

  Заедно организираме конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА от 2014 година насам. Нашата обща цел е да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си на практика.

  Работим заедно за устойчиво социално включване. Споделяме натрупания опит, събираме партньори и работим за отваряне на порочния кръг на социалното изключване в България.

  Нашият съвместен проект е "Долина на растеж” - мулти-секторнa инициатива, която цели да стимулира развитието на финансовия пазар за социални предприятия в България.

  Имаме повече от десетилетие опит в проектирането на иновативни и въздействащи сътрудничества, които използват суперсилите на всеки партньор.

  Искате ли да бъдете наш партньор в България? Винаги сме на разположение на [email protected]

  Свържете се с нас

  Адрес: ул. „Христо Белчев“ № 3, София

  Email: [email protected]