• За нас
 • Предприемачи
 • Промяната 2023
 • Кои сме ние

  Мисията на Фондация Reach for Change е да отключва силата на иновациите и предприемачеството, за да създаде по-добър свят за децата. Откриваме и развиваме социални предприемачи в ранен етап на развитие, които решават наболели проблеми на децата. Подкрепяме ги да разрастнат своето иновативно решение като изграждаме техния организационен капацитет, даваме им стартов капитал, както и достъп до общност от партньори и други селектирани социални предприемачи - всичко това благодарение на мултисекторни партньорства. Основани в Швеция през 2010 г., днес имаме офиси в 16 държави на три континента, като до този момент сме подкрепили 1000 социални предприемачи. Ключово за нашите програми е, че във всяка държава използваме местна експертиза и опит - чрез силен местен екип и парнтньори, които познават проблемите на децата и младежите. В България Reach for Change оперира от 2014 година.  

  Нашия екип

  Варна

  Стояна Стоева

  Програмен мениджър

  София

  Виктория Миндова

  Координатор комуникации

  София

  Живка Недялкова

  Мениджър финанси и счетоводство

  Нашият съвет

  София Брейтхолц

  CEO, Reach for Change

  Татяна Бурмистрова

  Председател, фондация „Навстречу переменам“

  Теодора Бакърджиева

  Изпълнителен директор, Българския дарителски форум

  Марина Кобакова

  Изпълнителен директор, ING Bank за България

  Красимира Василева Хаджийска

  Главен оперативен директор, Nova Broadcasting Group

  Партньори в България

  Заедно организираме конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА от 2014 година насам. Нашата обща цел е да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си на практика.

  Работим заедно за устойчиво социално включване. Споделяме натрупания опит, събираме партньори и работим за отваряне на порочния кръг на социалното изключване в България.

  Нашият съвместен проект е "Долина на растеж” - мулти-секторнa инициатива, която цели да стимулира развитието на финансовия пазар за социални предприятия в България.

  Имаме повече от десетилетие опит в проектирането на иновативни и въздействащи сътрудничества, които използват суперсилите на всеки партньор.

  Искате ли да бъдете наш партньор в България? Винаги сме на разположение на [email protected]

  Свържете се с нас

  Адрес: ул. „Христо Белчев“ № 3, София

  Email: [email protected]